Sale

HA Serum

  • Rp 139.000

Formulated with Hyaluronic Acid, Polyglutamic Acid, and Swertia Chirata Extract to boost regeneration and hydration of skin cells, leaving skin smooth, plump and supple. This simple serum can be used as both the foundation to your skincare routine and a makeup primer!

For oily skin type, this can be used as a standalone moisturizer. For the dryer skin type, this can be used before applying moisturizer as a “moisturizing booster”. This multitasking serum pairs well with any other serums including AHA, Vitamin C, retinol and many more!

 

Effect:

Hydrating

Category:

Serum

Capacity:

15ml

Usage Frequency:

 AM   PM

pH:

5-6

Suitable for:

Normal. Dry. Oily. Combination. Dehydrated Sensitive Skin

AM & PM

No Alcohol. No Fragrance.

No Essential Oil. No Sulfates.

BPOM RI 

NA18200105972


This serum doubles up as a makeup primer because of its smooth, silky texture that leaves the perfect base for your makeup application.

A light, yet incredibly hydrating serum that easily absorbs into your skin, leaving it feeling soft and supple. This serum is a water-based serum so it does not leave your skin feeling sticky and tacky like other serums.

This oil free, non-alcohol, non-fragrance formula allows for even the most sensitive of skin to love it.

Always free of fragrances, essential oils and colorants. 

Key Ingredients: 

  • Hyaluronic Acid: Can hold onto 1000x its weight in moisture, leaving skin plump, hydrated and smooth.

  • Polyglutamic Acid: Locks in moisture and helps skin instantly look smoother, therefore reducing the appearance of fine lines and wrinkles. This ingredient also brightens and evens your skin tone.

  • Swertia Chirata Extract: Stimulates skin cell regeneration and blurs out the appearance of wrinkles after continued use.

Full Ingredients: 

Aqua, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate, Polyglutamic Acid, Swertia Chirata Extract, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Sodium Acetylated Hyaluronate, Xanthan Gum, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA

You can use it morning at night

  1. Make sure to always wash hands before starting your skincare routine
  2. Pump 1-2 pea sized amount of serum onto palms
  3. Used as moisture booster: Apply serum to your face and neck right after applying toner and before applying your moisturizer/sunscreen
    Used as makeup primer: Apply serum to your face and neck right before applying your foundation

Testimonials

Instagram icon vamakeupartist

Skin Concern: Normal to Dry

Kenapa sih aku suka banget sama HA serum ini, karena memang aku juga ikutan meracik formulanya jadi tuh disini tuh ada formula hyaluronic acid sama swertia chirata extract yang gunanya itu untuk melembabkan dan mencegah garis-garis halus dan anti aging jadi bikin kenyal di kulit. Karena orang saat hamil orang tuh bisa kulitnya kering banget sampai perih kayak aku, atau ada yang jadi oily banget sampai akhirnya muncul kayak muncul milia- milia bintik-bintik kecil itu. Nah jadi aku sukanya BIYU HA Serum ini bikin balancing kulit kita, jadi dia ga bikin kulit kita kering banget karena dia melembabkan tapi gak bikin berminyak juga karena teksturnya gel yang gampang banget meresap ke kulit. Karena texturenya gel selain bisa jadi serum, bisa juga jadi make up primer. Nah HA serum ini tuh aman banget untuk yang lama hamil dan menyusui, dan aku bakal pake terus saat aku menyusui nanti :)


Instagram icon harumi_tanoto

Skin Concern: Normal to Dry

Buat aku ini teksturnya light banget, meresapnya cepat, dan ada feel sticky-nya sedikit, jadi ini yang menurut aku bikin make up nempel dan bikin kulit kita stay hydrated gitu. Aku juga sukanya karena dia watery, water based, jadi lumayan encer gak berasa heavy di muka. Aku jujur paling suka jenis serum atau moisturizer yang kayak gini, yang meresapnya cepet.


Instagram icon fransiscarobert

Skin Concern: Dry

Kalian bisa banget pake HA Serum ini dulu sebelum make up, soalnya dia bener-bener bisa bikin make up jadi tahan lama, dan aku suka banget sama produknya karena bikin kulit aku lembab dan makin cerah, plus dia juga bakal mencegah keriput. Dan kalau kulit kalian kering, kalian bisa apply serum ini lebih banyak ( 2 layer ) biar lebih berasa lagi glowingnya.